actualno.comОвен През тази седмица ще имате възможност да преосмислите ценностната си

...
actualno.comОвен През тази седмица ще имате възможност да преосмислите ценностната си
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни

actualno.com

Овен

 

През тази седмица ще имате опция да преосмислите ценностната си система. Предизвикателствата  би трябвало да ви накарат да спрете и да се замислите дали посоката, която сте поели и вярната. Не бъдете дребнави и помислете далновидно. Вероятно дребна облага в този момент ще ви излезе много солено в бъдеще.

 

Телец

 

Тази седмица всичко, което вършиме ще има дълготрайни последствия. Сега е време, в което да сте по-внимателни от нормално и да не вършиме взаимни отстъпки с качеството на активността ви. Същото важи и за персоналните връзки, където би трябвало да сте правилни и толерантни. В края на интервала не оставайте в града. Помислете къде да заведете децата за празника. 

 

Близнаци

 

Това е седмица, в която всичко, обвързвано с документи ще се развива повече от добре. Сега е времето да атакувате институциите, с цел да придвижите нещата си. Освен това с леко ще убеждавате и останалите да се съгласят с мнението ви. Това ще важи и за персоналния живот, където през интервала ще постигнете продължително съгласие с колегата ви. 

 

Рак

 

Седмицата ще ви изненада с непредвидени задания. Още първият ден ще е претрупан, само че интензивността му може да ви освободи от някои отговорности през седмицата. В персонален проект бавите значимо решение, а сътрудникът ви губи самообладание. Помислете добре дали не рискувате да загубите нещо доста значимо в негово или нейно лице.

 

Лъв

 

През тази седмица не си позволявайте да предявявате прекомерни искания към останалите. Съвсем скоро нещата може да се извърнат и да разберете, че по никакъв начин не е прелестно да сте в ситуацията на другите. Сега повече от всеки път е добре да деянията съпричастност и умеене да се поставите на страната на другите. 

 

Дева

 

През тази седмица ще ви се наложи повече старания, с цел да постигнете мечтаното. Възможно е да бъдете под прицел и подробно наблюдаване. Притеснението няма да ви помогне изключително. В средата на интервала напрежението ще намалее, само че вие бъдете нащрек. В края на седмицата ще получите прелестен жест от ваш непосредствен човек.

 

Везни

 

През тази седмица най-добре е да не планирате събития, от които чакате съответни резултати. Не се ограничавайте в общуването, контактите са перспективни, единствено не губете време за празни приказки. През целия интервал е добре да събирате хора към себе си, да се съветвате и обсъждате разнообразни тематики. Това може да ви донесе непосредствена практическа изгода. 

 

Скорпион

 

През тази седмица главната ви задача ще бъде да поддържате ред там, където са съсредоточени главните ви ползи. Добър диалог или книга вечерта ще ви помогне да се разсеете и да се разтоварите през почивните дни. В персонален проект ви чака замайващ процес на връзки, на които залагате доста. 

 

Стрелец

 

През тази седмица ще научите, че не е толкоз просто  да организирате други хора и да трансферирате върху тях своите отговорности, а работа ви се натрупа от ден на ден и повече. Гледайте да не се захващате за доста неща, с цел да съумеете най-малко в едно. В петък е добре да окажете помощ там, където някой се нуждае от нея, или да поработите върху нещо, което се отнася освен персонално до вас. През почивните дни може да ви зарадват другари.

 

Козирог

През първия ден от новата седмица може да имате незначителни проблеми в общуването с колегата ви. Почти всички дреболии ще ви пречат да се концентрирайте и да довеждате до дъно плануваното. В средата на интервала най-добре да се заемете с нещо, което не изисква прекомерно сериозен метод и което можете да оставите при положение на потребност. В петък можете обаче да водите дейни договаряния и да организирате срещи. Плюсът на този ден може да притокът на информация, непредвидените отговори на въпроси, бързо решение на проблемите. 

 

Водолей

 

През тази седмица непредвидените събития ще ви донесат повече изгоди, в сравнение с негативи, макар непредвидения си темперамент. Повтаряйте си, че всичко, което се случва е за положително, а и то фактически ще бъде по този начин. В средата на седмицата пазете здравето си. В края на интервала поставете преди всичко връзките с колегата ви.

 

Риби

 

През тази седмица ви чакат разнообразни и забавни събития. Тъкмо ще свикнете с едно състояние и ще се наложи да промените настройката. Това може да ви умори, само че сигурно няма да скучаете. В средата на интервала ви чака значима вест, която ще оформи протичането на близкия месец. В персонален проект бъдете по-търпеливи, само че и не позволявайте да ви се качват на главата. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР